Știri
Vezi toate

HILT® (High Intensity Laser Therapy)

 

Impulsul inovator dincolo de limite

 

Hilterapia® este o terapie cu laser de mare intensitate, de calitate superioară care, acționând în condiții de siguranță absolută, permite obținerea unei acțiuni terapeutice eficiente în profunzime. Efecte imediate după prima ședință de tratament.

Intens. Profund. Sigur. Unic.

Intensitatea mare (1-3 kW) și impactul energetic ridicat al impulsului HILT® (până la 15.000 W/cm2) permit difuzarea energiei în profunzime. Brevetată în USA, ca inovație tehnologică și ca metodă terapeutică, dispozitivele pentru Hilterapia® au obținut de asemenea aprobarea de la FDA.

Impulsul inovator dincolo de limite

Hilterapia® este o terapie cu laser de mare intensitate, de calitate superioară care, acționând în condiții de siguranță absolută, permite obținerea unei acțiuni terapeutice eficiente în profunzime. Efecte imediate după prima ședință de tratament.

Impulsul HILT nu vine din simplul concept laser de mare intensitate, este efectul unei combinații de factori integrați:

  • emisie verticală a energiei, care permite stabilirea corespunzătoare a parametrilor de emisie și garantează prevalența penetrației asupra absorbției
  • alegerea lungimii de undă adecvată, emisie pulsată cu conținut înalt de energie (150-350mJ/puls), durata pulsului foarte mică (120-150 microsecunde), frecvența joasă a pulsurilor (10-40 Hz), respectarea timpului de relaxare termică a țesuturilor tratate
  • definirea unor protocoale terapeutice specifice, împărțite în diferite faze, cu acțiuni locale sau generale pentru durere, edem, hematom și DJD (boală degenerativă a articulațiilor) sau osteo-artroză, utilizarea de piese de mână specifice care permit transferul de energie la nivelul țesuturilor, mușchilor și articulațiilor.

A ajunge în profunzime pentru a trata cu mai multa eficiență, în siguranță

Hilterapia® ia naștere din necesitatea de a elabora o terapie non-invazivă și nedureroasă, capabilă să promoveze nu doar efectele analgezice, anti-inflamatorii și decongestive, dar mai ales, procesele de reparație și regenerare, care să permită tratarea eficientă a bolilor mai profunde, care nu pot fi tratate cu terapiile tradiționale, fără ca țesuturile iradiate să se încălzească peste limita provocării de leziuni termice.

Exprimarea cercetării științifice, rezultatul concret al unei provocări

O terapie unică precum Hilterapia® este rezultatul a mulți ani de studiu: o provocare ambițioasă, un obiectiv atins în urma unui proces minuțios și atent, de cercetare științifică multidisciplinară. Un traseu care continuă și la nivel internațional, pentru a îmbunătăți și a răspândi cunoașterea.

Abordarea terapeutică globală stabilește noi standarde de îngrijire

Orientarea tratamentului spre eficiența rezultatului a permis dezvoltarea unei noi viziuni a protocolului terapeutic, bazat pe o abordare globală mai eficientă. Astfel iradierea cu laser nu este efectuată doar în zona de localizare a bolii, ci și asupra tuturor grupurilor musculare și a punctelor de declanșare implicate direct sau indirect.În acest mod se obține o acțiune simultană pe triada inflamație- durere -edemă.
Ca o sinteză, terapia HILT® poate fi descrisă ca o metodă de tratament noninvaziv rapid și sigur, cu rezultate imediate, dovedite și cu studii științifice, efectuată cu ajutorul unei tehnologii utilizată de importante centre medicale și clinici din toată lumea.

Indicații terapeutice:

  • Osteoartrită și alte procese degenerative a cartilajului
  • Bursită, sinovită, capsulită, epicondilită laterală (denumită și cotul tenismenului), sindrom de împingere (impingement syndrome)
  • Tendinită și tenosinovită
  • Accidentări, entorse și edeme
  • Patologii post-traumatice și de suprasolicitare
  • Afecțiuni la nivelul mușchilor adductori, entorse tibio-tarsiene și inflamații conexe la nivelul ligamentelor, condropatie patelară
  • Traumatologie sportivă

Protocoale terapeutice          Patologii        Referințe internaționale

 

 

 

 

 

 

Netopia payments